Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Brandsfjord barne- og ungdomsskole

Brandsfjord barne- og ungdomsskole

Adresse Hofstadlia 61, 7194 Brandsfjord

Brandsfjord skole ligger i vakre omgivelser mellom Repptinden og Hopstaddalselva, like ved fylkesvei 715, sentralt mellom Roan, Osen og Åfjord.

Bygget huser både skole, skolefritidsordning og barnehage. I tillegg eier Den norske kirke Brandsfjord kapell, som ligger i tilknytning til gymsalen. På grunn av skolens sentrale beliggenhet er den mye brukt av lag og foreninger på ettermiddags- og kveldstid.

Brandsfjord skole har rikelig med plass utendørs: Uteområdet som inkluderer lekeplasser, drivhus, sykkelbane og ball binge har status som nærmiljøanlegg. På skolens område ligger også en stor grusbane.

Brandsfjord skole ble åpnet i 1962, som etterfølger av de små grendeskoler som til da hadde vært i bruk på Sumstad, på Straum og på Hofstad. Fra 1972 til 1981 var Brandsfjord skole også sentralskole for ungdomstrinnet i hele Roan kommune. Skolen ble rehabilitert i 1999. Etter at Brandsfjord og Vik-Bessaker skolekretser ble slått sammen fra skoleåret 2016-2017 har Brandsfjord barne- og ungdomsskole 54 elever.

Brandsfjord skole er en 4-delt 1 til 10 skole: 1.-2. klasse er ett trinn (11 elever), 3.- 4. klasse er ett trinn (14 elever), 5., 6. og 7. klasse er ett trinn (13 elever) og 8. – 10. utgjør ett trinn (16 elever). Elever fra Bessaker, Hauknes, Hofstad, Hofstaddalen, Lonin, Straum, og Sumstad, er brukere av Brandsfjord skole.

Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn Fotograf: Per-Eivind Strudshavn

 

Kontakt

Jan Herman  Klok
Jan Herman Klok
Rektor
72 51 00 72
99 31 80 18
Fant du det du lette etter?