Hjem for en 50-lapp

En ordning for deg mellom 15 - 22 år.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kommunen, Sør-Trøndelag fylkeskommune og drosjenæringa. Fylket støtter tiltaket med økonomiske midler.

Trygt hjem for en 50-lapp er en ordning for deg mellom 15 og 22 år som vil ta taxi heim på kvelden og natta i helgene.

Du kan bruke denne ordninga etter kl. 22.00 fredag kveld/natt til lørdag og etter kl. 22.00 lørdag kveld/natt til søndag. Samme ordning gjelder også for bevegelige helligdager, jul, påske osv.

Ordninga gjelder transport heim fra offentlig fest/tilstelning, - ikke mellom ulike tilstelninger. Uavhengig av avstand i egen kommune koster det kr. 50,-. Dersom turen går utenfor kommunegrensa må du betale vanlig drosjetakst utenfor grensa, mens 50-lappen dekker turen innenfor kommunegrensa.

Turen må bestilles før kl. 22.00 den kvelden kjøringa gjelder, og kan bestilles ved å ringe Roan taxi tlf 971 48 915.

Bestillingen skal inneholde fastsatt hentested, tidspunkt for henting, hvor mange dere er, bestemmelsessted.