Pakkeforløp for psykisk helse og rus

Pakkeforløpene skal bidra til gode, koordinerte og sammenhengende tjenester til bruker. De skal sikre samhandling mellom bruker, ev. pårørende, fastlege, spesialisthelsetjenesten, kommunale helse- og omsorgstjenester og andre relevante aktører.

De tre første pakkeforløpene lanseres i september 2018, og tas i bruk fra 1. januar 2019. Det er:

• Pakkeforløp for utredning og behandling i psykisk helsevern, barn og unge
• Pakkeforløp for utredning og behandling i psykisk helsevern, voksne
• Pakkeforløp for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB)

Mer informasjon finnes på nettsiden til Helsedirektoratet – Pakkeforløp for psykisk helse og rus.

I vår kommune kan Forløpskoordinator for voksne og Helsesykepleier for barn/unge, kontaktes for nærmere informasjon om pakkeforløpene for psykisk helse og rus.

Forløpskoordinatorer i Roan kommune er:

For voksne:

• Navn: Rita Møllevik