Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ergoterapi- / fysioterapitjenesten

Ergoterapitjenesten bistår mennesker i å fungere optimalt i hverdagen når det er  problemer med å utføre daglige gjøremål p.g.a sykdom, skade eller annen funksjonsnedsettelse. Ergoterapi innebærer å kartlegge funksjoner og tilpasse aktiviteter/ arbeid . Formidle og tilpasse tekniske hjelpemidler som kan kompensere for tapt funksjon. Ergoterapitjenesten kan bistå i tilretteleggelse av fysiske omgivelser i hjem, skole og barnehage. Tjenesten kan veilede, informere og undervise tjenestemottakere og samarbeidende enheter.

Fysioterapitjenesten har 1 kommunalt ansatt fysioterapeut som driver i lokaler i sykeheimens underetasje. Fysioterapi kan gis både for å forebygge og for å behandle sykdom eller skade. Fysioterapeut gir individuell veiledning og muligheter til bruk treningsrom i tjenestens lokaler. Tjenesten er en del av kommunens tverrfaglige habilitering- og rehabiliteringstilbud. Fysioterapeut er også Fysak-koordinator og deltar i kommunens folkehelsegruppe.

Publisert av Per-Eivind Strudshavn. Sist endret 27.07.2016

Kontakt

Tore Jensen
Tore Jensen
Fysioterapeut
72 51 00 49
Solveig  Harsvik
Solveig Harsvik
Sykepleier ergoterapitjenesten
46 85 12 57
Bente Sandmo
Bente Sandmo
Hjelpepleier ergoterapitjenesten
72 51 00 51
91513603
Fant du det du lette etter?