Velkommen til Åfjordtrimmen 2019

Et samarbeidsprosjekt mellom Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag fortsetter samarbeidsprosjektet for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt over Roan og Åfjord kommune (Åfjord kommune etter sammenslåing 01.01.2020). Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også.

Gå til Åfjordtrimmen 2019