Roan kommunes kulturpris utdelt

Årets kulturprisvinner ble Torhild Monkan fra Bessaker

Torild Monkan - kulturpris 2017 - Klikk for stort bilde Torhild Monkan ble årets kulturprisvinner og ble tildelt prisen for sitt engasjement i ulike former for frivillig arbeid.
Hun har vært og er aktiv i UIF Bjørgan, Vik-Bessaker velforening og Vik- Bessaker grendalag. Hun har vært aktiv i styret, som medlem og som deltaker på ulike arrangement i alle lag. For UIF Bjørgan er det også kiosksalg på utallige fotbakklamper. I tillegg lages quizkonkurranser for kroa, markeringer på bursdager.Torhild inspirerer til prosjekter og støtter opp om andres idéer. Hun har også deltatt i arrangering av Fiskefestivalen på Bessaker i snart 40 år.

Gratulerer!