Kurs i norsk for arbeidsinnvandrere i Roan kommune – for ansatte i bedrifter og andre interesserte

Påmelding helst innen 11. oktober 2018.

I samarbeid med Roan kommune tilbys
Kveldskurs i norsk – start tirsdag 16.10.2018 kl 18-20.30
50 undervisningstimer grunnleggende og praktisk retta norskopplæring, nivå A2 – B1.

Målet er å styrke kommunikasjon og forståelse, bidra til en enda tryggere arbeidshverdag gjennom språkopplæringa, og stimulere til å bruke det norske språket enda mer både i arbeids- og dagliglivet.
Den første kvelden vil det bli orientering og introduksjon til opplæringa, samt en enkel kartlegging av opplæringsbehovet.
Roan kommune tar på seg hovedfinansieringen av kurstilbudet for bedriftene som har ansatte med fremmedspråklig bakgrunn! En egenandel (inntil kr 1900) pr deltaker må påregnes, likeså utgifter til evt kjøp av lærebøker, ordlister osv. Egenandelen dekkes av bedrift eller den enkelte deltaker etter nærmere avtale.
Vi håper bedrifter i Roan benytter muligheten til å styrke språkopplæringa for sine aktuelle ansatte, og bidrar til å rekruttere deltakere.
Velkommen til oppstart tirsdag 16. oktober kl 18.00 ved Brandsfjord skole.
Påmelding helst innen 11. oktober til: postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no eller pr telefon 74176800