Holder kurs i nettbrett og smarttelefon for nybegynnere

Tirsdag 9. april blir det digital veiledning i Åfjord og Roan.

Det første kurset holdes på Roan rådhus klokken 11.00. Så blir det kurs på biblioteket i Åfjord sentrum klokken 17.00. Kursene er gratis, og vil vare cirka 2,5 timer.

Tema er "Nettbrett og smarttelefon for nybegynnere". Man starter med det helt grunnleggende. Deltakerne må ta med nettbrett eller smarttelefon selv.

Si gjerne fra
Er du interessert i å delta? Ring i så fall gjerne Åfjord rådhus på telefon 72 53 23 00. Da får vi en pekepinn på hvor mange som vil delta. Send alternativt en e-post til kim.roger.asphaug@afjord.kommune.no. Ta også gjerne kontakt hvis du ønsker PC-kurs. Får vi nok deltakere, vil vi etter hvert også holde opplæring i PC.

Flere kurs
På sikt ønsker vi å holde flere oppfølgings-kurs. Det betyr at vi starter med det grunnleggende nå i starten. Så går vi over til nye tema etter hvert som kompetansen til deltakerne øker. Nye tema kan være nettbank, NAV, Skatteetaten, kjøp og bestillinger på nett, sikkerhet på nett og sosiale medier. Ved behov vil vi også holde nye kurs for nybegynnere.
Vi oppfordrer alle til å tipse aktuelle deltakere!
Arrangører er Roan og Åfjord kommuner, frivilligsentralene i Roan og Åfjord, samt ressurssenteret ved Åfjord videregående skole. Det første kurset vil holdes av Fylkesbiblioteket.