Forsinket åpning av fv. 715 Øvre Vikvatnet i Roan

Foreløpig åpningstidspunkt er kl. 6.00 tirsdag morgen 15. august.

Vegarbeidet vil bli inntil et døgn forsinket, så foreløpig åpningstidspunkt er kl. 6 tirsdag morgen 15. august. Dersom det er mulig å åpne vegen tidligere, vil den bli åpnet. Følg med på vegmeldingene på vegvesen.no/trafikk. Fortløpende informasjon vil også bli lagt ut på Roan kommunes hjemmeside.

Vegen er stengt mens mannskapet til entreprenøren BMO skifter ut Klavafyllinga som kollapset i fjor vår. Den midlertidige brua skal fjernes og byttes ut med en permanent brukonstruksjon. De ferdige betongelementene til kulverten veier 700 tonn og er på vei til Bessaker sjøveien fra Bergen. Uvær vil forsinke ankomsten, og derfor må mannskapet også bruke mandagen til anleggsarbeid.