Feieavgift for fritidsboliger

Info til eiere av fritidsboliger i Roan kommune

Det er tidligere kunngjort innføring av obligatorisk feiing og tilsyn av skorsteiner i fritidsboliger f.o.m. 2018.
Feieavgift for fritidsboliger vil bli krevd inn sammen med øvrige kommunale avgifter for 4.kvartal 2018.

Når det gjelder den praktiske utføringen av selve feiingen/tilsynet er det Fosen Brann- og redningstjeneste (FBRT) som utfører dette.

Det vises i den sammenheng til link til FBRTs informasjon om feiing i fritidsboliger.

Det blir sendt ut krav til alle eiendommer med bygningstype som tilsier at det er fritidshus. Fosen brann og redning vil foreta registrering av bygningene i 2019. De som ikke har pipe bes melde fra til Roan kommune,
e-post postmottak@roan.kommune.no, så vil avgiften bli tilbakeført på neste faktura.

ROAN KOMMUNE
Roald Terning                                              Geir Ola Aune
Økonomikonsulent                                       Sektorleder Teknisk, landbruk og miljø
Tlf. 72 51 00 00                                            Tlf. 72 51 00 15