Einar Eian (H) ny ordfører i Roan kommune

Under kommunestyrets kostituerende møte torsdag kveld ble Einar Eian innsatt som Roan kommunes nye ordfører.

Klikk for stort bildeOrdfører Einar Eian innsatt som ordfører Joar Hauknes Høyres Einar Eian fikk, etter framsatt forslag av Per Bremnes (KrF), ti stemmer til å ta vervet som ordfører. Framsatt forslag fra Senterpartiet om at Jan Helge Grydeland (Sp) skulle fortsette, fikk sju stemmer. Ap, Høyre og KrF inngikk i forkant av valget en intensjonsavtale om samarbeid.

Arbeiderpartiets Erik Jakobsen ble enstemmig valgt som varaordfører.

– Da jeg først kom i kontakt med politikken for mange år tilbake, trodde jeg ikke at den skulle bli noe som ville engasjere meg noe særlig. Siden har det endret seg mye, medga Eian i sin takketale til kommunestyret.

Både Eian og Jakobsen takket for tilliten og lovte å gjøre sitt beste for kommunen kommende fire år.

Klikk for stort bildeOverrekkelse av blomster fra ansatte Roy-Bjarne Hemmingsen

Fredag morgen fikk den nye ordføreren overrakt en blomsterhilsen fra alle ansatte i Roan kommune.