Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Prosess fremover

Hva skjer nå? Her kan du lese om veien videre mot sammenslåingen.

Kommunene har flere felles arbeidsgrupper. De er fordelt etter tema og arbeidsområder. Gruppene skal samkjøre driften til den nye kommunen. Arbeidet foregår med jevnlige møter. Tillitsvalgte i kommunene deltar i gruppene.

Det neste møtet i Fellesnemnda blir 22. mars. Tema på møtet blir næring og kultur.

Man har jevnlige felles samlinger også på ledernivå. Det vil man fortsette med. I tillegg samkjøres sektorene på tvers av kommunene. Både innhold og organisering planlegges og utarbeides. Dette er en stor og viktig jobb.

Digitalt

Man vil fortsette arbeidet med å klargjøre for felles digitale program. Alle programmene for hver kommune skal avvikles og dokumenteres/arkiveres. De skal deretter startes på nytt i den nye kommunen. Noen ganger er dette en mindre prosess. Andre ganger en veldig stor prosess. Program er blant annet digitale arkivsystem og kvalitetssystem for prosedyrer og avvik. Samt alle programmer som brukes i skole, barnehage og i helsesektoren. Totalt cirka 50 ulike systemer må tilpasses den nye kommunen.