Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Prosess fremover

Hva skjer nå? Her kan du lese om veien videre mot sammenslåingen.

Det første møtet i fellesnemnda holdes 19. oktober. Der skal man blant annet drøfte navn og kommunevåpen. I tillegg skal det legges fram en kommunikasjonsplan. Den vil gjelde for tiden fram mot sammenslåingen. Utkast til planen er klart. Et annet tema blir tilsetting av prosjektleder for prosessen fram til 2020.

27. september vil partssammensatt utvalg møtes. Utvalget behandler saker som angår den nye kommunens forhold til sine ansatte. Medlemmer i utvalget er ordførere og varaordførere. Samt et medlem fra opposisjonen i hver kommune. I tillegg til en tillitsvalgt fra hver kommune.

I gang
Mandag 11. september møttes arbeidsutvalget. Utvalget setter dagsorden for møtene til fellesnemnda. Samt gir innstilling til saker. 11. september vil arbeidsutvalget diskutere veien videre. Ikke minst vil man planlegge det første møtet i fellesnemnda. Både tidspunkt og innholdet i møtet.

7. og 8. september er ledergruppene i Åfjord og Roan samlet på Ørland. Der bygger man felles kultur. Og starter arbeidet med å skape den nye kommunen.

Felles første møte
Kommunestyrene i Åfjord og Roan møttes 23. august 2017. Der ble man blant annet enige om kriterier og funksjon til fellesnemnda. De to kommunestyrene hadde først egne møter på formiddagen. Deretter ble det felles gjennomgang med fylkesmann Brit Skjelbred. Til slutt samlet kommunestyrene igjen seg hver for seg, med dialog underveis. Slik ble man enige om felles vedtak.

I denne lenken finner du innkallingen til møtet som Åfjord holdt

I denne lenken finner du innkallingen til møtet som Roan holdt

I denne lenken finner du protokoll til møtet som Åfjord holdt

I denne lenken kommer protokoll til møtet som Roan holdt

Fant du det du lette etter?