Brandsfjord barnehage, avdeling Vik-Bessaker

Fra juni 2020 ble Vik-Bessaker barnehage del av Brandsfjord barnehage. Skal du søke plass på Vik-Bessaker, må du i søknadsskjemaet gå inn via Brandsfjord barnehage.

Avdeling Vik-Bessaker ligger på Aurvollan på Bessaker. Åpningstid er klokken 07.00-16.00.

Vi bruker "Kariskogen" mye. Ellers er vi stadig å se på vei mot gapahuken i "marka". Fotballbanen som ligger i nærheten bruker vi også. Vi er ellers så heldige å ha skipsleia som nærmeste nabo. Alle, både store og små, har stor glede av båttrafikken. Barna kjenner igjen båtene og båttrafikken blir et yndet tema rundt frokostbordet.

Av lokaliteter finnes to fellesrom og et felles toalett / stellerom. Foreldre har bygd en gapahuk i "Kariskogen".

Brandsfjord barnehage, avd. Vik-Bessaker, felles
Brandsfjord barnehage, avd. Vik-Bessaker