Parkering ved Familiesenteret - oversikt over adkomst

Arealet ved Familiesenteret og rådhuset er for tiden et anleggsområde. Her ser man kart over hvor besøkende skal parkere.

Vi beklager litt kaos rundt familiesenteret i disse dager. Vi håper det snart blir litt bedre adkomst.

Inngangen til Familiesenteret er nå på nedsiden av bygget. Det er mulig å parkere foran rådhuset, og gå ned trappa utenfor rådhuset og bort til familiesenteret. Det er også mulig å parkere bak rådhuset, og gå ned den nye veien som er anlagt ned mot elva. Etter hvert vil det også bli mulig å kjøre ned der og parkere, for de som har behov for det.

Det er også mulig å gå ned fortauet ved Årnesbrua, eller gangfeltet som er i ferd med å bli ferdigstilt under Årnesbrua. Der er det ikke lagt asfalt enda, men det kommer. Enkelte dager kan noen av adkomstene være periodevis stengt grunnet pågående arbeid. Området vil også skiltes. Ta kontakt med servicetorget på rådhuset, hvis du er usikker.

NB: Trykk her for å se hvilke tilbud som gis ved oppmøte på Familiesenteret. Åpne deretter fanen "Slik er det kommunale tilbudet nå" nede på siden. Rådhuset er for øvrig stengt for besøkende.

Områdene rundt familiesenteret, og parkeringen. - Klikk for stort bilde