Høyt forbruk og tørt vær - Bruk vann med måte!

Sommerværet gir ekstra stor belastning på vannforsyningen.

På grunn av høyt vannforbruk, så vil Grovlivatnet tas i bruk i vannforsyningen. Vannet er desinfisert, men dette vannet har mer farge. Abonnentene bes om å bruke vann med omtanke.

Kommunen opplever oftere enn før at det blir mangel på vann om sommeren. Den viktigste årsaken er at det generelle forbruket har gått opp. Vi ser at det brukes mer vann til for eksempel badestamper, vannspredere og barneleker. I tillegg gir et økt antall husstander og fritidsboliger større trykk på etterspørselen. Vi vil derfor oppfordre alle til å være måteholdne med vannforbruket.

Sjekk gjerne også at man ikke har unødvendig rennende vann på eiendommen.