Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Har du spørsmål om korona?

Les hvor du skal henvende deg, hvis du har symptomer på korona, eller har generelle spørsmål.

mobil som holdes - Klikk for stort bilde

Henvendelser og spørsmål om korona skal foregå slik:

 • Dersom du har lette luftveissymptomer, bør du vente to dager, for å se om du blir bedre. Hvis du ikke er frisk etter to dager, kan du kontakte legekontoret for å bli testet for Covid19. Fra månedsskiftet april/mai er det lagt opp til at flere nordmenn kan testes, i forhold til tidligere. Om du blir testet eller ikke avgjøres i samråd med lege. NB: Ikke møt opp på legekontoret uten avtale. Da kan du smitte flere.
   
 • Hvis du får mer alvorlige symptomer på dagtid, kan du ringe legekontoret vårt. De tilbyr også konsultasjoner via video. Hvis du ikke får tak i fastlegen, eller at kontoret er stengt, ring legevakt på telefon 116117.
   
 • For generelle spørsmål, sjekk om du finner svar på nettsidene til Folkehelseinstituttet eller på informasjonssidene til kommunen.
   
 • Man kan også ringe den nasjonale informasjonstelefonen på telefon 815 55 01, for spørsmål om korona.
   
 • For andre lokale spørsmål, ring servicetorget vårt på telefon 72 51 00 00.

NB: Den lokale korona-telefonen er stengt inntil videre, på grunn av liten pågang. Tilbudet vil åpnes igjen hvis det blir behov.

Tenk som om man er smittet

Vi oppfordrer alle til å innrette seg som om de er smittet. Det gjelder alle innbyggerne. Det er avgjørende at hver enkelt er bevisst på ansvaret sitt, når det gjelder å redusere spredning.

Mer informasjon

Sjekk ut informasjonssidene våre om korona-situasjonen.